2006-2007 – Michelin Silvania Zalau – Romania

by | Leave a Comment | Tags: None
06 21

Realizarea în sistem „la cheie” (proiectare, execuție, testare și punere în funcțiune) a instalațiilor de stingere a incendiilor cu sprinklere, hidranți interiori și exteriori pentru:
• Hală Depozitare anvelope în suprafață desfășurată de 22.000 m²;
• Clădire de Birouri în suprafață desfășurată de 500 m²;
• Cameră de încărcat baterii în suprafață desfășurată de 450 m².

1. Realizare în sistem “la cheie” (proiectare, execuție și punere în funcțiune) a instalațiilor de sprinklere în conformitate cu standardul NFPA13 și normativele românești.

2. Realizare în sistem “la cheie” (proiectare, execuție și punere în funcțiune) a instalațiilor de hidranți interiori în conformitate cu standardul NFPA13 și normativele românești.

3. Realizare în sistem “la cheie” (proiectare, execuție și punere în funcțiune) a instalațiilor de hidranți exteriori în conformitate cu standardul NFPA13 și normativele românești.

4. Realizare în sistem “la cheie” (proiectare, execuție și punere în funcțiune) a sistemului interior de colectare a apelor pluviale „Geberit Pluvia” în conformitate cu standardul NFPA13 și normativele românești.


Previous post2006 - Michelin Victoria Floresti - Romania Next postAutorizatie 4

What do you think?

Name required

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>